לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אברהם טימור

שחרור כספי פיצויים מחברת הביטוח מגדל

שם תוכן הודעה:הנני בן 68. לפני למעלה מ-10 שנים, עבדתי תקופה קצרה בחברת אלם תעשיות אלקטרולומיניסצנטיות בע"מ בירושלים. החברה הפרישה עבורי כ-6,000 ש"ח לחב' מגדל, הרוב לפיצויים. מעט לתגמולים. החברה הפסיקה לפעול לפני כ-8 שנים., לא נסגרה רשמית, וברשם החברות מופיעה כבעלת חובות אגרה משנת 2007 עד היום. מספר תאגיד 511957136. חברת הביטוח מסרבת לשחרר הפיצויים ללא אישור מהחברה, שקיימת רק על הנייר של רשם החברות ולא נסגרה רשמית. אין משרדים, אין עובדים ואין עם מי לדבר. חברת מגדל מפנה אותי לקבלת צו מבית הדין לעבודה. זה מילכוד 22. אין הוכחה לסגירתה כי רשומה ברשם החברות, ואין הוכחה לפעילותה. האם בית הדין יתן לי צו לשחרור הכספים אם אצהיר על כך? מי אני שאצהיר על חברה אבודה? יבדקו אצל רשם החברות היא עדיין רשומה, ואין סימוכין לסגירתה, פרט למציאות בשטח. תודה. אבי טימור.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

ערב טוב, מבלי להכיר העובדות הרלבנטיות, על פני הדברים מציע לכבודו להגיש לבית הדין תביעה הצהרתית במסגרתה ייתבקש בית הדין ליתן צו המורה לקופה כי כל הכספים הצבורים בחברת מגדל, בפוליסה האישית על שמך, שייכים לך וכי על הקרן לשחרר כספים אלו לזכותך. בתי הדין נוהגים בגישה ליברלית למדי בבקשות מסוג זה, ובהיעדר התנגדות קיים סיכוי כי הבקשה תתקבל. חג שמח, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה