ביטוח מנהלים - שינויים בשכר
שלום ברשותי ביטוח מנהלים משנת 1992 פוליסת מיטב עדיף של כלל. לפוליסה מופקדים כספים על ידי המעביד בצורה מסודרת. 5% - מעסיק , 5% - עובד , אובדן כושר עבודה- עובד . (אני יודע שהמעסיק משלם היום יותר מ-5% , רשמתי בערך) השנה אני מגשים חלום והתחלתי ללמוד באוניברסיטה. ב-7 חודשים מתוך 12 בשנה אני אעבוד משרה חלקית של כ-70% בכל חודש. זה יכול להיות גם 60% בחודש זה או אחר. משמעות הדבר , שבכל חודש יש לי משכורת אחרת וההפרשות בהתאם. כיצד עלי להתנהל מול הביטוח? הם ייראו בכל פעם הפקדה אחרת ויחשדו בבעיה בהפקדות. או לחילופין ידווחו על חוב. מכיוון שההפרשות (5% +5%) ייעשו מסכום קטן יותר, האם אני יכול להשלים את ההפרש עד לסך המשכורת הרגילה שלי? האם יש לכם טיפים נוספים בנושא? אשמח לעזרתכם, אנא אל תפנו אותי לסוכן הביטוח שלי
לא ניתן להשיב על שאלה כזו בפורום. לשינוי יכולות להיות השלכות לא מבוטלות במיוחד לנוכח העובדה שמדובר בפוליסה וותיקה. יש להסדיר את הנושא באמצעות סוכן ביטוח שמבין בנושא. ניתן גם ליצור קשר ישירות (עדיף בכתב) ולהסדיר את שמירת מלוא הזכויות בפוליסה עקב השינוי. מומלץ ביותר לשכל הסדר / סיכום יבוא לביטוי על הכתב. בהצלחה
שאלות נפוצות:
תומר סיון