שיחרור כספי פיצויים מקרן הפנסיה
שלום רב, המקרה שלי הוא כזה: אני עבדתי בחברת שמירה מסויימת משנת 2009- 2012 ובתקופה הזאת צברתי 17 אלף ש"ח בקרן הפנסיה של "מגדל" שמורכבים מ- 13 אלף תגמולים ו - 4 אלף כספי פיצויים, באותה תקופה הייתי חייב כסף וכשרציתי לפדות את הקרן פנסיה אמרו לי ב"מגדל" שאני צריך טופס 161, מעבר לכך... הייתי מסוכסך עם המעביד בסיום העבודה ואולי זאת הסיבה שכאשר הוא הוציא לי טופס 70 (עזיבת מקום עבודה בתוכנית פנסיה) הוא דאג לרשום לי בשורה של ההערות "הנ"ל התפטר - קבלת כספי הפיצויים לפי סעיף 14" שעקב ההערה של המעביד אני לא יכול להוציא את המרכיב של הפיצויים, אלא רק במקרים חריגים של מוות או נכות. מה שיצא מכל זה זה שמתוך 17 אלף פדיתי 13... ו - 4 אלף נשארו עד היום במגדל בתור כספי פיצויים. בשנה האחרונה שוב חזרתי לעבוד בחברה הזאת (הפעם בסניף אחר שלהם) ושוב אותו סיפור... שוב התפטרתי וכעת ושוב יש לי כספי תגמולים ופיצויים, כאמור נשארו לי 4 אלף בקופת הפיצויים (מ-2012) ועתה לאחר שנת עבודה הקרן פנסיה עומדת על 7 וחצי אלף שמתוכם 5 אלף זה רק פיצויים ( כי הם כוללים את -4 אלף פיצויים שנשארו מ- 2012 וגם את מרכיב הפיצויים מהשנה האחרונה) במגדל אמרו לי שאין לי אפשרות להוציא את הפיצויים אלא אם כן אני מקבל אישור מהמעביד, אמרו לי גם במגדל שאם אני מחליט לפדות את התגמולים הם רשאים להחזיר למעביד את כספי הפיצויים, שוב ... סעיף 14 ! רציתי לשאול מה האפשרויות שלי...? תודה מראש.
אלעד שלום, הח"מ מיצג את קרן הפנסיה של מקפת ואינו יכול לענות לשאלתך. מומלץ שתתיעץ עם עו"ד בתחום דיני העבודה והפנסיה לבדוק את זכאותך למשיכת הכספים. בכל מקרה בעל הדין שלך הוא המעסיק אשר הורה לקרן הפנסיה שלא לשחרר את הכספים שהופקדו לפי סעיף 14 לחוק פ"פ הואיל וככל הנראה סיימת את עבודתך בנסיבות שאינן מזכות בפיצוי פטורים. יש לדעת כי הזכות שקבועה לעובד לקבלת הכספים שלפי האישור הכללי שניתן לפי סעיף 14 או לפי צו ההרחבה לפנסיה חובה או יתכן שבמקרה שלך צו ההסכם הקיבוצי הכללי / צו ההרחבה החל על הענף בו הועסקת, הינה בכפוף לכך שככל שהעובד התפטר הוא לא ימשוך את כספי הפיצויים וזאת משום שמטרת החסכון בקרן הפנסיה היא- לפנסיה ולא לפדיוו כספים
שאלות נפוצות:
תומר סיון