זימון לועדה
שלום אני מקבלקיצבת נכות ממבטחים על 50 אחוז כבר שנתיים וחצי בחודש 8 2014 היתה לי ועדה של הקרן קבעה לי המשך 50 אחוזי נכות עד 3 2015 היגשתי ערעור בחודש 9 על אחוזי נכות הקרן מבטחים אמרו לי שיזמנו אותי לועדה עליונה לו הגיע לי זימון לפני יומיים התקשרתי לקרן וביטלתי את הועדה עליונה הינה והיום פתאום קיבלתי בדואר זימון לועדה ל 29 6 2015 שאלה מדעתך כדאיי לגשת לועדה עליונה או להשאיר את ההחלטה הועדה של הקרן שקבעה לי בחודש 3 2015 עד חודש 2 2016 המשך קיצבה על 50 אחוז יש לי קרע בכתף מלא מיסמכים רפואיים אני מבקש יעוץ תשובה דחוף דחוף תודה
לא ברור איך ניתן לתת ייעוץ בשאלה כזו מבלי להיכנס לכל הפרטים ולעשות בדיקה יסודית על המקרה. יחד עם זאת אם הגשת ערעור וזימנו אותך לוועדה עליונה, לוויתור שלך על הזכות להפיע בוועדה יש משמעות שאולי תפגע בך אחר כך
אני מסביר לך שביתלתי לפני יומיים והיום קיבלתתי מכתב בדואר שיש לי זימון ל 29 6 2015 וים שני מה אתה מציע שאני יתקשר לקרן להודיע להם שאני רוצה ללכת לועדה מה המשמעות של ועדה עליונה אני מחכה לתשובה דחוף בבקשה תודה
ועדה עליונה - היא הגוף שמתכנס לדון בערעור שהגשת. כאמור לא ניתן לתת יעוץ בפורום כזה בשאלה כזו.
שאלות נפוצות:
תומר סיון