לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אנה

החזרי נסיעות ללימודים שהובטחו ממכללת רידמן

שלום אני סטודנטית לשעבר במכללת רידמן שבחיפה. המכללה התחייבה בפני שינתן לי החזר נסיעות אך אני כבר שנה שניה ברדיפה אחרי הבטחה זו. מכיוון שלא כל הקורסים נפתחו במכללת חיפה בשנה א' נאמר לי ולעוד 2 תלמידים שאנחנו נאלץ לנסוע לתל אביב ושינתן לנו החזר נסיעות בסך 50% נאמר לנו שאנחנו נקבל את ההחזר בתחילת שנה ב' ללימודינו. (הם לא התחייבו בכתב אך הובטח לנו) בתחילת שנה ב' כאשר באנו לקחת את כספינו הם עשו עצמם כאילו שלא יודעים על מה מדובר אבל לאחר לחץ וריבים רבים הם הודו ואמרו שזה בטיפול.. חברתי ללימודים כן קיבלה את כספה אחרי בלגן גדול שהיא עשתה במזכירות, אכן הביאו לה את הצ'ק ולנו נאמר שהיא קיבלה את כספה בגלל שהיא עזבה את הלימודים ושבקשר לכסף שלנו הם "מבררים"... כך "הטיפול" הזה נמשך חצי שנה לאחר פניות חוזרות ונשנות נאמר לי שהכסף במערכת אבל הוא ינתן לי בסוף שנה ב'. עזבתי את לימודי באמצע השנה וחיכיתי לסוף הסמסטר כידי לקחת את כספי כאשר צלצלתי אליהם הם ניסו לצאת מי זה על ידי זה שזה תקף רק ללימודים לשנה ג' ושאי אפשר להמיר את הכסף שבמערכת לכסף אמיתי ולתת לי אותו . כמובן שהזכרתי את המקרה עם חברתי ללימודים שקיבלה את כספה בצ'ק בתחילת השנה. אז הם אמרו שזה בטיפול והם יבררו.. ומאז הם מורחים אותי. מסננים, לא מתייחסים למכתבי, לשיחות טלפון אומרים שיחזרו אלי ולא חוזרים, כאשר אני מצליחה להשיג אותם הם אומרים לי שזה עדיין בטיפול (טיפול שאורך כבר שנתיים) אני יודעת שאין שום מסמך המעיד על ההתחייבות שלהם בפני אך האם יש לי עלילה לתבוע אותם? אני בקשר עם הבחורה הזאת שקיבלה את כספה. ובאתר המכללה שלהם בדף האישי שלי אכן רשום שנמצא לזכותי כסף על סך 843 ש"ח מה עליי לעשות איך לפעול במצב זה? תודה

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום אנה ותודה על פנייתך. מומלץ להדפיס עותק מהיתרה לזכותך. כן מומלץ להקליט שיחה עם הגורם הרלוונטי במכללה בה הוא מודה שכספים אלו מגיעים לך אך הטיפול בהם מתעכב/בטיפול, כטענתם. לאחר שיהיו בידייך הוכחות ליתרת הזכות, יש לפנות למכללה במכתב דרישה רשמי מטעם עו"ד ובמידה וזה לא יענה לשביעות רצונך, תגישי כתב תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות