יוסי

חברת סלולאר גובה תשלום שלא כדין

בדקתי בחשבוניות החודשיות שאני מקבל מחברת אורנג' ומצאתי חיוב על שירות שלא הזמנתי. התקשרתי לחברה ולאחר טרטור רציני הם אמרו שיזכו אותי מהמועד שהודעתי להם ולא אחורה. מדובר על 8 חודשים שחייבו אותי בטעות והם לא מוכנים לזכות אותי רטרואקטיבית. האם להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות למרות שהסכום מאוד נמוך או מה לעשות??

עו"ד רענן בשן

שלום יוסי ותודה על פנייתך, ניתן לתבוע בביהמ"ש לתביעות קטנות. שים לב שמשרדנו הגיש תובענה ייצוגית בעניין זה. בברכה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות