איגור לפשון

השכרת רכב מBudget סניף ירושלים דוד המלך - הרמאים

שלום, שכרתי אתמול ב09\17 רכב מחברת Budjet ירושלים - סניף דויד המלך. לאחר כ10 דקות נסיעה כשחניתי ודיממתי מנוע - לא הצלחתי להתניע שנית מאחר והייתה תקלה בקודן. לקח לי כשעתיים להשיג מישהו מהחברה (כאשר קו החירום שלהם בכלל היה מנותק) ועוד כשעה וחצי עד שכביכול הגיע טכנאי לשטח - אמנם עזבתי כבר את המקום לקחת אוטו מחברה אחרת היות והיום היה לחוץ ולא רציתי לחכות חצי יום עד לטיפול שלהם. הטכנאי המבריק טען כי אין לו מפתח ספייר (המקורי היה עלי) למרות שהודעתי לנציג שאני עוזב את המקום (זה היה כשהוא בעצמו לא הצליח להשיג את הטכנאי וכבר ויתרתי באותו שלב). כשהחזרתי יום למחרת את המפתח - טען ראש הסניף שהוא מתכוון לחייב אותי בעוד שלושה ימים מחיר מלא (נסעתי רק 10 דקות!!! + הרבה הוצאות של מוניות) מאחר ובגללי כביכול האוטו עמד ולא היה ניתן להשכרה או שטות אחרת כלשהי - כאשר הפקיד בשיחה קודמת במפורש אמר להחזיר את המפתח ולא יחוייב בתשלום נוסף ולכן הגעתי במיוחד לירושלים מים המלח להחזיר את המפתח. מיותר לציין שעל אף כל תחינותי לא הסכימו לשלוח לי רכב חילופי במהלך כל הזמן הזה. דבר ראשון לפני שאני מבקש עצה - אל תשכרו מBudget בשום פנים ואופן!!!! כיצד אוכל להגיש תביעה נגדם? ומה עלי לעשות? יש לי את פירוט השיחות (אבל לא הקלטתי אותן לצערי). לשכור עו"ד? מי? איך אוכל להעניש אותם על נזק כספי (כ1000 ש"ח) ובמיוחד על עוגמת נפש שלא תתואר (ביום מיוחד בחיי שנהרס תודות להם)? תודה מראש וחג שמח!

עו"ד רענן בשן

שלום איגור ותודה על פנייתך. מתוכן פנייתך עולה כי אכן יש עילת תביעה. יש לעיין במסמכי התקשרות עימם ובפירוט שיחותיך היוצאות מאותם המועדים ולשקול את גובה התביעה שתוגש. בברכה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות