בתאל

עגלת תינוק פגומה

רכשתי עגלת תינוק מחברת "דוקטור בייבי" בחודש אפריל 2013 כעבור חודש יצאתי עם התינוקת שלי פעם ראשונה מהבית וגילית שהברקסים של העגלה לא עובדים ניגשתי לחברה ושלחו את העגלה לתיקון , עכשיו בחודש אוגוסט 2013 חזר המקרה שוב הברקסים שוב לא עובדים והעגלה לא יציבה ניסיתי לפנות לחברה אך המנהלת של הסניף במקום מגוריי יצאה לחופשת לידה ואן עם מי לדבר ! אני ממש לא יודעת מה לעשות בשירות לקוחות של החברה לא חוזרים אליי ואני ממש לא יודעת למי לפנות? מה לעשות האם יש לי אפשרות להחזיר את העגלה ? למי לפנות?

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום בתאל ותודה על פנייתך. יש לבדוק את היקף אחריות המוצר ולפנות לבית העסק במכתב דרישה רשמי בהתאם. ככל ופנייתך לא תטופל לשביעות רצונך, יש לשקול את גובה התביעה שתוגש. בברכה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות