דויד

סלון פגום

לפני 3 שנים רכשתי סלון מעור . לאחר כשנה נשבר חלק ממשענת היד . החברה שלחה טכנאי שתיקן את הנזק . לפני כחצי שנה החל העור להתקלף . לאחרונה הקילוף נהיה משמעותי וכתוצאה מכך שמתי לב שהסלום לא מעור בכלל ,למרות שרכשתי סלון מעור . הספק טוען שאין אחריות על מעל לשנה . סלון מעור לא אמור להתקלף בפרק זמן קצר . ואני מרגיש מרומה שכן רכשתי סלון מעור וזה לא מה שקיבלתי . מה עלי לעשות ? תודה מראש .

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

עו"ד רענן בשן

שלום דויד ותודה על פנייתךך, בטרם תפנה להגשת תביעה, יש לקבל חוות דעת בכתב של איש מקצוע לגבי החומר ממנו יוצר הסלון. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות