תביעת ועד בית

תביעת ועד בית היתנהלות לא חוקית

שלום רב ברצוני לשאול האם ניתן לתבוע את ועד הבית גם בתביעות קטנות ( ולהינמע מהמפקח על בתים משותפים ) הנ"ל אינו מפברק דוח שנתי , אינו מוכן להציג דפי חשבון מעלה מיסי ועד ללא אספה דיירים , ומתעלם מדברים שיש לתקן , אני דיירית יחידה שרוצה לתבוע מבין 12 דיירים אדישים וצבועים , האם ניתן לעשות זאת בתביעות קטנות ומה ההליך תודה מראש

ג'יין

שלום , אני עובדת בתכנית טלויזיה חדשה שעוסקת בתביעות קטנות, אשמח לשוחח איתך. לפרטים נוספים כנס ל - https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F/507915195989661?notif_t=page_invite_accepted ג'ייין

ליאור

האם אפשר בישיבה רק להדיח את הוועד מבלי שיוחלט על וועד חדש ?

עו"ד רענן בשן

שלום ותודה על פנייתך. הנוהל הנכון להדחת ועד הבית מתפקידו הינו פנייה לוועד לכינוס האסיפה בצירוף חתימה של שליש מבעלי הדירות, הצבעה ובאסיפה לקבל רוב לבחירת הוועד החדש וכו�. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות