יעל

החזר כספי כעבור שעה ו 10 דקות

שלום. היום קניתי נעליים בשווי 800 שקלים,שילמתי במזומן , הגעתי הביתה, ומדדתי אותם באותה צורה שאני רגילה בדרך כלל לנעול. כשקניתי אותם הגעתי היישר מהעבודה, עם כפכפים .... הגעתי הביתה, אכלתי ומדדתי שוב את המגפיים שקניתי, אך הם כאבו לי נורא בדיוק מאחורי הברך. ניגשתי אל החנות, המוכרת הבינה שאני לא מוצאת שום נעל אחרת במקום המגפיים שקניתי, התעצבנה ואמרה שאם אני רוצה כסף בחזרה אז היא מורידה לי 5%. . ובכן אני כן יכולה להבין את החוק, אך האם פרק זמן כה קצר של שעה ו 10 דקות יש לחייב אותי על 5% ? לא חלפה יממה וגם לא 48 שעות. סתם התרגזה המוכרת והחליטה "להיכנס" בי. מה עושים האם יש לי על מה "להילחם" או שככה זה אמור להיות? חייגתי אל שירות הלקוחות שלהם שם נאמר לי שגם אם חלפה רק דקה מרגע יציאתי מהחנות ....עדיין אשלם 5% , על החזר כספי. אודה לכם על תשובה : יעל

עו"ד רענן בשן

שלום יעל ותודה על פנייתך. כל ביטול עסקה על פי תקנות ביטול עיסקה והחזר כספי מאפשר לעוסק לגבות מהצרכן דמי ביטול בשיעור של 5 אחוזים ממחיר הטובין או השירות או מאה שקלים, לפי הנמוך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות