חיה

ערעור בפסק דין בתביעות קטנות

מה הסיכוי שבית המישפט המחוזי יקבל בקשה לעיר עור לפסק דין שניתן נגד בזק וזו שכרה לשם הגשת העירעור משרד עורכי דין מהמובילים בארץ על פסק דין של3500שח פיצוי או הסרת כבל . בבית מישפט לתביעות קטנות

עו"ד רענן בשן

חיה שלום ותודה על פנייתך. לצורך הערכת סיכוייך בהגשת ערעור דרושה בחינת המסמכים המצויים בידייך. לתשומת ליבך, לצורך הגשת ערעור על פסק דינו של בית המשפט לתביעות קטנות לבית המשפט המחוזי יש לקבל את רשותו של בית המשפט המחוזי. בקשת הרשות תוגש לבית המשפט המחוזי בתוך 15 ימים מיום שקיבלת לידייך את פסק הדין של בית המשפט לתביעות קטנות. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות