אפרת

קבלת החזר כספי- רכישת בגד

רכשתי בגד. אחרי 24 שעות הגעתי לחנות ולא הסכימו לזכות לי את כרטיס האשראי בו שילמתי את העסקה. זה תקין? ביקשו לגבות 5 אחוזים עמלה. חשוב לציין שלא נעשה שום שימוש בפריט והוא הוחזר בדיוק כמו שנרכש. אודה לתשובתכם ועזרתכם בהקדם!!

עו"ד רענן בשן

אפרת שלום ותודה על פנייתך. בתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010 נקבע, בין היתר, כי : ניתן להשיב לחנות מוצרי הלבשה והנעלה מעת הרכישה ועד לתום שני ימי עסקים שאינם ימי מנוחה. החזר כספי ינתן בהתאם לאופן בו בוצע התשלום. דמי ביטול בסך 100 ש"ח או 5% מערך הרכישה לפי הנמוך מביניהם. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות