ורד

צירוף תלוש משכורת לכתב התביעה - האם חובה לצרף והאם חובת הוכחה?

שלום רב, אחד מסעיפי סכום התביעה שלי הוא על הפסד ימי עבודה שאלתי היא: האם חובה לצרף לכתב התביעה תלוש משכורת? במידה וכן האם מסתכלים בתלוש המשכורת על פירוט ימי החופש שלקחתי באותו החודש או שבאופן כללי מסתכלים על המשכורת החודשית וכך מסיקים מה שווי יום עבודה שלי? בנוסף אני יכולה להעריך בלבד את ההפסד וזה לא בדיוק בא לידי ביטוי בתלוש המשכורת (כי מדובר בהפסד שעות בודדות מדי מספר ימים ולא באופן מסודר) . האם זה בסדר או שכל עוד אין הוכחה מוצקת אז הערכת הפסד שעות עבודה זה סעיף מיותר? תודה מראש

עו"ד רענן בשן

שלום ורד ותודה על פניתך. על מנת לבסס את טענתך כי אכן נגרם לך הפסד ימי עבודה עלייך להציג אישור מתאים, בין אם בהצגת תלוש שכר או דו"ח נוכחות או אישור המעסיק וכד'. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות