bela

תביעת עורכת דין

:חתמתי על הסכם גישור והתחרטתי הודעתי לעורכת דין שלי והיא אמרה שהיא מחכה לאישור שלי ויש לי עוד כמה ימים להחליט בינתיים זה נשלח לבית משפט וקיבל צו. העורכת דיו מאד רצתה לגמור עם התיק במקום לסחוב עוד שנתיים באותו סכום כסף. כי שלמתי לה לפי שעה עם סכום מקסימלי שהגענו כבר לזה. האם לגמור לשלם לה האם לתבוע אותה על רשלנות?

עו"ד רענן בשן

שלום ורד ותודה על פניתך. מענה לשאלתך דורש בחינת הסכם הגישור ותוצאותיו לגבייך וכן בדיקת המועדים המצוינים בפנייתך אל מול בחינת המועדים בתיק בית המשפט. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות