אבי

תגבור מאוחר בשעות העומס

לאחרונה חיכתי במוצאי שבת לאוטובוס באחת מהתחנות האחרונות שלו מב"ב לצפון הארץ, עם עוד נוסעים, ולאחר כחצי שעה עברו 2 אוטובוסים שלא עצרו בתחנה וסימנו שיש אוטובוס אחריהם, כשהתקשרתי למוקד אגד נאמר שיצא תיגבור נוסף, ואכן הוא הגיע כ- 50 דק' אחרי הזמן האמור ליציאתו. (הזמן הרשום באגד הוא 19:30, והוא הגיע ב20:20) יש לציין שלאוטובוס זה יש עומס רב, וסביר שיצטרכו לתגברו בשעות הללו. (בנוסף האוטובוס הגיע ללא מערכת כריזה, ועם נהג שלא מכיר את מסלול האוטובוס). בתלונתי לאגד קיבלתי מענה שאינו מספיק לגבי טענתי לאיחור, והתעלמות מהתלונה על אי מערכת כריזה, ואי ידיעת המסלול מצד הנהג. רציתי לדעת האם אגד פעלה כשורה מבחינה חוקית בהתנהלותה.

עו"ד רענן בשן

שלום אבי ותודה על פנייתך. יש לעיין במכתב התשובה שקיבלת מאגד ולבדוק האם יש בתשובתם הודאה בעיקר פנייתך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

אבי

תודה על התגובה רציתי לדעת האם יש דרך להעביר את התגובה. בברכה אבי

עו"ד רענן בשן

ניתן ליצור קשר עם משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות