יעל

זיוף כרטיס אשראי

שלונציג של חברת האשראי פנה אלי ושאל האם הוצאתי פעמיים 2500 שח באותו יום ברחוב בתל אביב.עניתי שלא ולשאלתו האם כרטיס האשראי ברשותי ,בדרתי ואכן הכרטיס היה אצלי כל הזמן.הוא הפנה אותי לבנק ואכן מילאתי שם טפסים. בהמשך התבקשתי על ידי המשטרה לבוא ולתת עדות ואכן עשיתי זאת. כ10 ימים לאחר מכן,פניתי לחברת האשראי כדי לבדוק מתי אקבל זיכוי על הסכומים שנגנבו. התשובה היתה שהבנק הוא זה שצריל לזכו אותיאודה אם תוכל להבהיר לי מי למעשה חייב לזכות אותי תודה

עו"ד רענן בשן

שלום יעל ותודה על פנייתך. בפנייתך חסרה תגובת הבנק לדרישתך לקבלת ההחזר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות