גל

רכישת טלפון מזויף

רכשתי מאדם פרטי טלפון שלאחר שימוש של שבוע בו התברר לי כמזויף. החיצוניות שלו תואמת לחלוטין את המקורי ( כולל הלוגו) אבל החומרה מזויפיית ובנוסף הטלפון אינו מתפקד כהלכה. יש לי העברה בנקאית אל האדם ואני שולח את הטלפון לבדיקה מקצועית שתאשר את היותו של המכשיר מזויף. כמו כן, יש לי מספר הקלטות המאשרות את הקשר בינינו, ואת עובדת הרכישה. האם יש לי קייס לתביעה? אילו עוד ראיות עלי להשיג? והאם אני יכול להגיש נגדו תלונה במשטרה בגין הונאה? תודה

עו"ד רענן בשן

שלום גל ותודה על פנייתך. פתוחה בפניך הדרך להגיש תלונה במשטרה ואף להגיש תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות. הראיות שבידיך עשויות לתמוך בתביעה כנגד הנתבע ולענין ההקלטה עליך לתמללן. בהצלחה, משרד רענן בשן ושות'

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות