אלכס

הודעות פרסום

במשך החודשיים האחרונים כל שבוע אני מקבל הודעת פרסומת בטלפון, אין לי שום אפשרות להסרה מהרשימה תפוצה של המספר, למרות זאת ניסיתי ושלחתי "הסר" הודעות פרוסמת לא פסוק. מספר הפלאפון שמוצג בהודעה לא פעיל, איך אני יכול לאתר את השולח ? תודה

עו"ד רענן בשן

שלום אלכס ותודה על פנייתך. ככל ואף פעם לא מסרת את פרטיך לגוף ממנו נשלחות אליך ההודעות ולבקשתך משלוח ההודעות לא נפסק ולא הושארו פרטי התקשרות של אותו הגוף על מנת להביא להפסקת קבלת ההודעות, אותו הגוף עובר על "חוק הספאם" אך על מנת להגיש תביעה מתאימה עליך לאתרו. תוכל לנסות לאתרו באמצעות פניה לחב' התקשורת שלך או באמצעות פניה למשטרה והגשת תלונה בגין הטרדה. בהצלחה, משרד רענן בשן ושות'

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות