גיא

אחריות קבלן הבניה לקבלני המשנה שלו

שלום. רכשתי מטבח מחברת טופז שכרגע היא לפני הליך פירוק/פשיטת רגל, רציתי לדעת מה האחריות של הקבלן בניה בעצם השידוך שלנו לחברה הנ"ל כאחת מספקיות השירות שלו, תוך כדי הסבר שמי שלא יעבוד עם הספקיות שלו לא יוכל להכניס קבלני משנה אחרים לפני טופס 4 אני כמובן שילמתי את מלוא הסכום וכנראה שלא אראה את המטבח... אשמח לתשובה זריזה תודה

עו"ד רענן בשן

שלום גיא ותודה על פנייתך. חל קושי במתן מענה לשאלתך מאחר ויש לבדוק בעיון את הסכם המכר שחתמת עם הקבלן ואת חבותו בכל הקשור לספקי המשנה. בהצלחה, משרד רענן בשן ושות'

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות