סער זהר

תביעת פיצוי

שלום האם 500 ש"ח ליום על כל יום של אי אספקת מוצר ואי יצירת קשר מיום שליחת המוצר לתיקון בחברה, הוא סכום סביר לתביעה?

עו"ד רענן בשן

שלום סער ותודה על פנייתך. לא ציינת על איזה סוג מוצר מדובר ומה ערכו/שוויו כך שיהיה קשה לאמוד. בכל אופן על הסכום שבכוונתך לתבוע להיות סביר ולשקף את הנזק שנגרם לך בפועל מאי תקינות המוצר ואי הימצאותו ברשותך. עשויים לסייע לך מסמכים /ראיות מהם ניתן ללמוד על היקף הנזק. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות