אלון

האם הפעילות של חברת "זכותי-המומחים לזכויות רפואיות" חוקית?

האם הפעילות של חברת "זכותי-המומחים לזכויות רפואיות" חוקית? האם לאור פסיקתו של השופט שפירא בעניין המרכז למימוש זכויות רפואיות,רשאית חברת זכותי-המומחים לזכויות רפואיות להמשיך בפעילותה העסקית?ואם כן כיצד יתכן שהם גובים סכומים כה גבוהים מנכים הזכאים לקצבאות נכות מן המדינה?סכומים היכולים להגיע למאות אלפי שקלים. אף אחד לא נותן על כך את הדעת?מה בכלל עושה חברת זכותי עבור סכומי העתק שהיא גובה מנכים?מישהו בודק זאת?מישהו מפקח עליהם?צריך רישיון כדי לעסוק בתחום מימוש זכויות רפואיות,או שכל מי שחפצה נפשו להתעשר יכול לפתוח חברה למימוש זכויות רפואיות? מישהו יכול להסביר לי מה קורה במדינתנו?היכן רשויות הרווחה ,העבודה והבריאות?האם ניתן לתבוע את חברת זכותי על הסגת גבול מקצוע עריכת דין בתביעה ייצוגית?ואם כן,איך זה שאף אחד לא תובע אותם?כיצד הם ממשיכים באין מפריע לפרסם את עצמם בטלביזיה,ברדיו ,בעיתונים ובאינטרנט? בדוח מבקר המדינה נכתב כי החברות למימוש זכויות רפואיות גורמות לנזק לציבור ולביטוח לאומי.מדוע נכה הזכאי לקצבת נכות צריך לשלם עשרות ומאות אלפי שקלים עבור שרות הניתן חינם לכל אדם בכל סניף של ביטוח לאומי?צפו בכתבת התחקיר של מיקי רוזנטל וראו כיצד הסתיימה פגישת החינם של נכה הפוליו נחום שבתאי בחברת זכותי. זהו הלינק לכתבת התחקיר. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=897194 1.עובדי חברת זכותי אינם עורכי דין! 2.עובדי חברת זכותי אינם רשאים על פי חוק להעניק ייעוץ וייצוג משפטי כי זכויות רפואיות הן זכויות משפטיות וכאמור עובדי זכותי אינם עורכי דין! 3.עובדי חברת זכותי אינם רשאים להיכנס איתכם לוועדות של ביטוח לאומי כי הם אינם עורכי דין! 4.במידה ותביעתכם תידחה ,זכותי לא יוכלו להגיש ערעור עבורכם בבית המשפט לענייני עבודה,הם אינם עורכי דין ועל פי חוק אינם רשאים לעשות זאת! 5.שכר הטרחה שתגבה מכם זכותי עלול להגיע למאות אלפי שקלים.

עו"ד רענן בשן

שלום אלון ותודה על פנייתך. על מנת לקבל מענה לתשובתך יש להיכנס לעובי הקורה בפסק הדין ולבחון את קביעותיו. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות