מרינה

אי אספקת רהיטים

שלום רב, ב24/9 רכשנו סלון פינתי בעלות של 5500₪ ב12 תשלומי קרדיט, מועד אספקה משוער מה שרשום בחוזה זה חודש וחצי ימים קלנדריים. לאחר שלושה חודשים של התמנה ואין ספור שיחות לחנות בכוונה לברר מתי נקבל את הפריט שרכשנו , החלטנו לבטל את העסקה מוח חברת אשראי. שני תשלומים כבר חוייבו. מה עלי לעשות על מנת לקבל אותם בחזרה? תודה מראש

עו"ד רענן בשן

שלום מרינה ותודה על פנייתך. עלייך להפנות לחברה מכתב מעו"ד לפיו הנה נדרשת להשיב לידייך הכספים, בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות