רפאל

קניית רכב

שלום, רכשתי לפני כשבועיים רכב מאדם פרטי בעלות של 61,500 ₪, האדם שהו גם שכני התחייב לי בעל פה בלבד שהרכב תקין ושאינו עבר כל תאונה תוך שכנוע שאין צורך לבצע בדיקת תקינות לרכב, בשל היותו של המוכר שכני סמכתי עליו "בעיניים עצומות" ולא חתמתי איתו על חוזה כלשהוא אלא רק ביצענו העברת בעלות כפי שדורש החוק. לאחר כשבוע מקניית הרכב גיליתי לחרדתי שהרכב עבר תאונת שלדה קשה ושמחירו הוא נמוך בהרבה...אני מעוניין להגיש תביעה נגד אותו אדם ושאלתי היא האם ישנה עילה צודקת לתביעה שכזו ? היכן אני מגיש את התביעה ? חשוב לציין שאיני מעוניין בפיצוי כלשהוא מאותו אדם ואני מעוניין להחזיר לו את הרכב ושהוא יחזיר לי את כספי, אני לא מעוניין בהפרש סכום ירידת הערך של הרכב מאחר והבטיחות עומדת לנגד עיניי. אודה לסיוע משפטי ככל שניתן ואם יש טעם לייצוג ע"י עורך דין, כמו כן באיזה בית משפט עליי להגיש התביעה. תודה רבה, רפאל

משרד עו"ד רענן בשן

שלום רפאל ותודה על פנייתך. הינך מבקש לתבוע השבה בסך למעלה מ-60,000 ש"ח. כך שהתביעה תוגש בביהמ"ש השלום ולא בביהמ"ש לתביעות קטנות והינך רשאי להיות מיוצג על ידי עו"ד. בהצלחה, משרד רענן בשן ושות'

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות