רון

עמותה להשכרת דירות בפריפרייה

שלום רב, ראשית, אני מקווה שהפורום מתאים לנושא (לא מצאתי פורום יותר מתאים). אנחנו סטודנטים ומשכירים דירה של "עמידר" דרך עמותה שכל מטרתה הנה שצעירים יגורו בפריפריה. העמותה לוקחת מאיתנו, הסטודנטים, כל חודש 1050 ש"ח דמי שכירות חודשיים. לאחרונה גילינו שעמותה מעבירה ל"עמידר" דמי שכירות חודשיים על סך 250 ש"ח בלבד על הדירה (אנו, הסטודנטים, מעבירים לעמתה 1050 ש"ח כל חודש על הדירה). האם המידתיות של 800 שקל הבדל בין השכירות שאנו משלמים לעמותה לבין התשלום שהעמותה מעבירה לעמידר תקין וחוקי? המון תודה לעוזרים...

משרד עו"ד רענן בשן

שלום רון ותודה על פנייתך. אין ברשותנו מספיק פרטים על מנת להשיב לפנייתך. יש לעיין בהסכם השכירות וכן לבדוק את תקינות העמותה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות