ולדימיר

012 מובייל לקחו כסף ולא נתנו שירות

שלום רב.לפני כ 9 חודשים רציתי להעביר ל 012 מובייל 4 קווים של משפחה שלי.דיברתי עם נציג של 012,עשינו עסקה,קיבלתי 4 סימים...ומעז במשך 6 חודשים לא שמעתי מ 012 כלום,רק כל חודש הייתי מקבל חיובים עבור תוכנית שעשיעתי.כל ניסיון לדבר עם נציגים נכשל:לא אנו לי לא בפקס,לא בטלפון ולא בצ'אט.ואחרי חצי שנה קיבלתי מכתב מעורך דין של 012 שאני חייב להם כ1500 ש"ח ואם לא אשלם זה יגיעה להוצל"פ.מה אני עמור לעשות?לתבוע אותם?

משרד עו"ד רענן בשן

ולדימיר שלום ותודה על פנייתך. עליך להשיב בדחיפות למשרד עו"ד ממנו קיבלת התראה לצורך בירור מקור החיוב ודרישתך לבטלו, שכן בחלוף 30 יום מיום משלוח המכתב יש באפשרותם לפתוח כנגדך תיק הוצאה לפועל ללא תביעה מוקדמת על כל המשתמע מכך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות