כהן רוני

במש קטנות התל בתובע בלחץ איומים שיפסוק הוצאות

הגשתי תביעה נגד משרד עו"ד יש לי מזכר והסכם בכתב שהם אמרו יעשו כך וכך אך לא קיבלתי בתמורה בתביעות קטנות התיק הובא בפני שופטת בכירה ככה מכנים אותה בקיצור השני עו"ד נכנסו בדקה ה90 וביקשו דלתיים סגורות טענות שאני עלול לגרום להם נזק בפרסום שימצא בגוגל קיצר השופטת טענה שהסכום 4000 שח ששילמתי ללא קבלת התמורה שווה למה שהם טרחו והיא אמרה שאם לא אסכים לפשרה היא תפסוק הוצאות נגדי לרבות שהזוג עו"ד טענו שהם לוקחים סכומים של מליון שקל ו700 אל שח דמי טרחה וכוכ וכו אני נכנסתי לחרדה ממש חרדה כי פחדתי שהם יתבעו אותי לפגיעה בשמם הטוב ולשון הרע והסכמתי לפשרה שנכפתה עלי בדלתיים סגורות שכל השלושה 2 עורכי דין והשופטת עקצו אותי בפשרה עשיו אני רוצה לערער אחרי חצי שנה האם אפשר לטעון טענת לחץ הטעייה שלא כדין מצבי הנפשי ?????.וכו לציין כי אני אדם חרדתי שאף פוניתי למיון מהתקף חרדה? אנא תשובתך אם יש תקדים וכיצד יש להביא את התיק שוב לפתחו של בית המשפט אנא עזרה אני חושב כל יום במשך חצי שנה איך נפלתי כך ולא בפלא מול 2 עורכי דין ושופטת וצידדה בהם ממתין לתשובתך

מ.כ.

תפרט בבקשה מה נפסק בהסכם פשרה ו/או פסק דין. תודה.

כהן רוני

הצדדים : מקבלים את החלטת בית המשפט לפיה התביעה תידחה ללא צו להוצאות בהסכמת הצדדים אני מורה על דחיית התביעה ללא צו להוצאות לציין כי הדיון נערכך בחטף הם ביקשו דלתיים סגורות לא הבנתי מה המשמעות והשופטת אמרה שזה טוב גם לי ותוך דיון קצר סגור את הגולל על תביעתי פקססתי לך את הפרוטוקטול תודה על העמקת היעוץ בעניני

כהן רוני

יותר נכון עדיין לא פקססתי אם צריך אני יכול לפקסס

משרד עו"ד רענן בשן

רוני שלום ותודה על פנייתך. בחלוף המועד להגשת ערעור כדין, דרוש לך ייעוץ משפטי פרטני לצורך בחינת החלופות העומדות בפניך כעת. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות