נעמה

אינטרנט

שלום,לפניי כשלושה חודשים שמתי לב שיש לבעלי הוראת קבע משתיי חברות אינטרנט ו 012 ובזק ששאלתי אותו לפשר העניין הוא ענה שהוא לא יודע למה בזק גובים מאחר ואנחנו גולשים דרך 012 כשפניתי לבזק הם טענו שבעל המנוי הוא אחיו של בעלי לכתובת של דירתו וכששאלתי את אחיו הוא ענה שהוא בכלל הפסיק לגלוש דרכם לפניי כשנתיים וביקש להפסיק את השירות ב2011 . לאחר מכן אני התקשרתי לבזק לבדוק את הנושא בנובמבר2013 והנציגה אמרה לי שאכן הוא (אחיו)התקשר להפסיק את השירות אך מאחר ולא היו לו את 4 הספרות האחרונות של כרטיס האשראי של בעלי הם המשיכו לגבות .ובאותו יום מסרתי לנציגה את 4 הספרות וביקשתי להתנתק ,אך בחיוב האחרון אני רואה שהם עדיין ממשיכם לגבות. וכשהתקשרתי היום הנציג התעקש שאני גולשת דרכם ובנוסף שלא ביקשתי להתנתק לפניי כשלושה חודשים. אני חייבת לציין שהם לא שלחו חשבוניות כל התקופה הזו למרות שטענו ששלחו למייל אך לא קיבלתי כלום במייל של .אם היו שולחים אז הייתי מגלה מוקדם שהם גובים מימני. האם אני יכולה לתבוע ולדרוש החזר על כל התקופה? תודה וסליחה שזה ארוך

משרד עו"ד רענן בשן

נעמה שלום ותודה על פנייתך. נראה כי חויבת מבלי לקבל שירות /מוצר בפועל והחיוב נעשה שלא כדין. פני לחברה בדרישה לקבלת החזר כספי. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

נעמה

תודה על תשובתך, בהמשך לכך אכן פניתי אליהם בדרישה להחזר כספי אך הם סירבו בתוקף. מה עליי לעשות על מנת להגיש תביעה כנגדם? תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות