שגיא

אי אספקת רכב חדש בזמן

רכשתי לאחרונה רכב חדש. בחברה נאמר לי כי אני אמור לקבל אותו תוך 14 ימי עסקים. בפועל כ 3 שבועות. אין לי רכב נוסף בבית ואני לגמרי תלוי ברכב החדש על מנת להמשיך בשגרת חיי ולהשתמש ברכב לצרכי היום יום של משפחה. במידה והחברה חורגת ממספר הימים שנאמר לי ואפילו ביום האם יש לי מקום לתבוע עגמת נפש? בברכה שגיא

מרדכי מאיר

בספטמבר 3 הבטיחו לנו בכתב שהרכב שאנו מעוניינים לרכוש נמצא בדרך ב 3-11שילמנו עד היום אין תאריך לקבלתו

משרד עו"ד רענן בשן

שלום שגיא ותודה על פנייתך. בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010 בכל הנוגע לרכישת רכב חדש מייבואן, ניתן לבטל העסקה בתוך 14 ימים מיום עשייתה ובלבד שטרם נרשם על שמך הרכב בהתאם לפקודת התעבורה. במקרה שלך מאחר והמועד הנ"ל חלף, ניתן לבטל העסקה בהתאם להוראת סעיף 14ה לחוק הגנת הצרכן, לפיו "...עקב אי-אספקת הנכס או השירות במועד שנקבע לכך בחוזה או בשל כל הפרה אחרת של החוזה בידי העוסק – (1) יחזיר העוסק לצרכן בתוך 14 ימים מיום קבלת ההודעה על הביטול, את אותו חלק ממחיר העסקה ששולם על ידי הצרכן, יבטל את חיובו של הצרכן בשל העסקה וימסור לו עותק מהודעת ביטול החיוב כאמור ולא יגבה מהצרכן דמי ביטול כלשהם;". בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות