עודד

החזר כספי ספרים

קניתי לפני יומיים ספרים בסטימצקי היום החזרתי, אבל סירבו להחזר כספי בטענה שהפריט אינו מוצר סגור. הכצעקתה? מותר להם?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום עודד ותודה על פנייתך. חנויות הספרים פועלות כחוק וזאת מהטעם, כי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010 הוסדר, כי הן לא יחולו לגבי מוצרים (כגון ספר) הנחשבים "טובין הניתנים להקלטה, לשעתוק או לשכפול, שהצרכן פתח את אריזתם המקורית". לרוב, יינתן לך זיכוי באותה רשת לממכר ספרים ולא תבוטל העסקה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות