צליל

השכרת רכב מבאדג'ט

שלום רב, השכרתי מבאדג'ט רכב ליום אחד מנתב"ג. עשיתי את כל הביטוחים שהוצעו לי שכללו הכל פרט לשמשות וצמיגים (אין לזה ביטוח לדבריהם) סה"כ 300 ש"ח. ביום שהייתי צריך להחזיר את הרכב לת"א סניף הירקון גיליתי שיש פאנצ'ר... כשהגענו לסניף החתימו אותי על טופס נזק שאומר שיש נזק אבל לא הודאה שלי שאני גרמתי לנזק, שאלתי אותם למחיר התיקון והם הודיעו לי שאני צריך לדבר עם הסניף ממנו לקחתי את הרכב. באותו יום הלכתי לסניף נתב"ג לברר את המחיר על התיקון, הם הביאו לי קבלה שרשום בה תיקון פאנצ'ר עם מחיר של 400 ש"ח (סה"כ השכרה עם תיקון הפנצ'ר), ביקשתי שיחלקו את זה ל 3 תשלומים, הנציג אמר שאם יהיו שינויים ייצרו איתי קשר. לקראת סגירת חיוב כרטיס האשראי נכנסתי לראות מצב חיובים ולהפתעתי גיליתי שבאדג'ט חייבו אותי בסכום אסטרונומי של 1182 ש"ח ועוד בתשלום אחד בלי ידיעתי ו/או הסכמתי! ניסיתי לדבר איתם בכל דרך אפשרית - הלכתי לסניף נתב"ג, שם אמרו לי שהם לא מתעסקים בחיובים. דיברתי עם שימור לקוחות שגם להם לא הייתה תשובה לחיוב. שלחתי מייל למנהלת שימור לקוחות שהחזירה לי תשובה לאחר חודשיים והסבירה לי שהיה צורך להחליף את הצמיג. שאלתי אותה למה לא דיברו איתי לפני החיוב? והתשובה שלה הייתה שהיא מגובה בכל הניירת. שאלתי אותה לגבי התשלומים - היא אמרה לי שהיא רואה הערה שביקשתי 3 תשלומים... שאלתי אותה אז למה לא חילקו את זה? באיזה זכות הם מחייבים את הכרטיס אשראי שלי בלי לדבר איתי לפני זה? הם חייבו אותי ב 750 ש"ח על צמיג אחד של יונדאי i10! היא ברחה מהתשובה ואמרה לי בקיצור שאנחנו טוחנים מים ואין לה יותר מה להוסיף (היא הבינה שהיא נדחקה לפינה). היא שלחה לי לבית ואוצ'ר של יום השכרה חינם "כמחווה של רצון טוב". האם זה חוקי לחייב אותי בלי ידיעתי ו/או הסכמתי? האין זה נחשב לגניבה? כמובן שניסיתי בהודעה כאן להיות תמציתי אבל זאת התמונה בגדול... אני מודה לך על התשובה,

משרד עו"ד רענן בשן

צליל שלום ותודה על פנייתך. לאור הערת האחראית, כי יש בידיה הרשאה לחיוב חשבונך ב-3 תשלומים, יש להפנות אליה דרישה שמסמך זה יועבר לעיונך ואז יש לוודא האם אכן ניתנה הרשאה מצידך לחיוב באמצעי חיוב כזה או אחר. אחרת, פנה בדרישה לבטלו. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות