אורנה

בירורים בקשר להגשת תביעה קטנה

שלום, בכוונתי להגיש תביעה קטנה נגד חברה מסויימת. אלו פרטים עליי לרשום בתביעה לגבי אותה חברה ? אם יש צורך לרשום פרטים מעבר לכתובת ומס' טלפון, כיצד אפשר להשיג את המידע ? שאלה נוספת : מהי עלות האגרה על הגשת תביעה קטנה ? תודה, אורנה

משרד עו"ד רענן בשן

שלום אורנה ותודה על פנייתך. כאשר תובעים חברה יש לצרף מידע על החברה מרשם החברות כולל מס' ח.פ. וכתובת מלאה כפי שהיא פורסמה ברשם החברות (ניתן ללא תשלום דרך אתר רשם החברות). לגבי תשלום אגרה, אגרה של 1% משווי התביעה אך לא פחות מ-50 ש"ח. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות