עדי אביר

ועד הבית לא מחזיר הוצאות שהוצאתי לתיקון ברכוש המשותף.

בעקבות נזילת מים בדירה שמתחתיי הזמנתי אינסטלטור. האינסטלטור פתח את הרצפה. אבחן נזילה מהצינור המרכזי של הבניין ותיקן את הנזילה. לפני סגירת הרצפה צילמנו את התיקון והזמנו את נציג ועד הבית לראותו. גם נציג ועד הבית צילם את התיקון. לאחר שהגשנו לו את החשבון הוא סרב לשלמו. בכוונתי לתבוע את ועד הבית. האם ניתן לתבוע את ועד הבית בבית דין לתביעות קטנות או שניתן לפנות רק לממונה על המקרקעין? בתודה, עדי אביר

משרד עו"ד רענן בשן

שלום עדי ותודה על פנייתך. ניתן להגיש בביהמ"ש לתביעות קטנות. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות