נועם מ.

החזרת מעיל לרנואר

שלום רב, לפני פחות משבועיים קניתי מעיל ב-sale ברנואר. המעיל עלה 299 במקום 429. לפני מספר ימים, לאחר מספר פעמים של שימוש במעיל, נקרעו לי כפתורי ברזל שהיו על הכתפיים. כתוצאה מכך הלכתי לחנות והם הציעו לי לקחת מעיל אחר, מכיוון שלטענתם הם לא מחזירים כסף על פריטים במבצע, וכמו-כן ניסו לשכנע אותי לקחת מעיל אחר, במקום לקבל אפילו זיכוי כלשהו. מה ניתן לעשות במצב כזה?!

משרד עו"ד רענן בשן

שלום נועם ותודה על פנייתך. בהתאם לתקנות הגנת הצרכן העוסקות בביטול עיסקה ובהחזר כספי ניתן לקבל זיכוי כספי בגין החזר פריטי ביגוד והנעלה בתוך 48 שעות בלבד. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות