לב

פרסום טלפוני מחברות ביטוח

בזמן האחרון אנח מקבל הרבה פירסומות דרך טלפון. היום למשל התקשרו אלי מחברת ביטוח בינה (אני אפילו לא מבוטח שם) והצעו מוצרים בתשלום. אף אחד לא הכיר שם את החוק האוסר פירסום בטלפון והם טענו שמצאו טלפון שלי ב-144 וכל חברות ביטוח עושות זה (דיברתי עם אחראית משמשרת בשם אורן). מה אפשר לעשות? תודה

משרד עו"ד רענן בשן

שלום לב ותודה על פנייתך. בהתאם לתיקון לס' 30 לחוק התקשורת (הידוע כחוק "הספאם") עליך לדרוש כי הפרסום יופסק, עדיף בכתב לצורך תיעוד. מתוכן פנייתך עולה כי ניתן להגיע למפרסם ולכן לאחר שתפעל כך ובמידה והפרסום יחזור על עצמו תהיה לך אפשרות לבדוק עילת תביעה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות