ורד

אזהרת מסע

שלום רב, ב3.2 בשעה 00:20 ביצעתי הזמנה של שני כרטיסי טיסה דרך אתר הדקה ה90 כשהמועד היה 21.2.14. בחמישי בערב יום לפני, ראינו שפורסמה אזהרת מסע לטסים לקייב כשזה היעד שלנו. התקשרנו אליהם בשעה 18:20 כשהם אמרו שאין מה לעשות בנידון. אחרי ויכוחים וכ"ו ( אין לי שום דבר בכתב מהם - הם לא שולחים מיילים בכלל ! נמנעים מזה ) החליטו שנוכל לשנות את מועד הטיסה אך נצטרך לשלם 220$ עבור כל נוסע - סהך 440$ לזוג כשהמחיר ששילמנו היה 800$, ז"א תוספת של 440$, לפי החוק הבנתי שהם מחוייבים לשנות את מועד הטיסה ללא תוספת כיוון שיש אזהרת מסע וזה לא משהו שתלוי לא בי, ולא בדקה ה90. הדקה ה90 סוגרת את כל העניינים עם חברת "כספי" , ולא יכלו לבטל את הטיסה בהלוך ב19:00 בערב כיוון שלא היה מישהו במשרדים. מה עליי לעשות? אני ממש מיואשת ולא אכפת לי מהכסף הזה .. השירות שלהם על הפנים, ואני טיפוס שרודף צדק וזה ממש מציק לי ההתנהלות שלהם שלהם!! תודה.. ורד חגג

משרד עו"ד רענן בשן

ורד שלום ותודה על פנייתך. לצורך מתן מענה מקצועי יש לברר האם פורסמה אזהרת מסע בגדר איסור לטוס לקייב או בגדר המלצה. האם ביטול העסקה נעשה על ידכם בעל פה או בכתב וכן בשל העדר פרטים בפנייתך, לא ניתן לבדוק האם המקרה שלכם עומד בתנאים שנקבעו בחוק לעניין זה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן ושות'

ורד

בגדר המלצה, נעשה על ידינו בעל פה - בשיחה טלפונית יום חמישי ב20:00 בערב, כשהטיסה יום אחרי ב6 בבוקר. הם זיכו אותנו, ופשוט נשלם 440$ במקום 800$

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות