רבקה

הסכמי התקשרות ו/או הסכמי פשרה - מה התיחסות ביהמ"ש אם בוצעו בע"פ ולא בכתב

שלום לעוה"ד הנחמדים בפורום, אני מדריכת כושר במקצועי, התחלתי לאמן בחורה שהבטיחה לשלם ולא שילמה וקיבלה אימונים ולא שילמה וקיבלה אימונים ולא שילמה. בסוף סיכמנו בע"פ שהיא תשלם על כל התקופה ועכשיו היא מתכחשת גם לסיכום הזה. מה עושים?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום רבקה ותודה על פנייתך. אכן יקשה עלייך להוכיח הסכמה בעל פה בפני בית המשפט אך ניתן להיעזר בהקלטת שיחה עימה או בהצגת פירוט שיחות טלפוניות ביניכן או בהצהרה של צד ג' שהיה עד לשיעור או לסיכום ביניכן. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות