גיא

אי אספקת מוצר

שלום רב, הזמנתי גרביים מוואלב שופס בתאריך 17.12.13 והמוצר עדיין לא הגיע. חייבו אותי בכסף במועד. והיה כתוב בעסקה שתוך 10 ימי עסקים המוצר יגיע. פניתי לוואלה שופס פעמיים וחזרו אליי אך עדיין המוצר לא הגיע. המוצר עלה 120 ש״ח עד איזה סכום אני יכול לתבוע בתביעות קטנות?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום ותודה על פנייתך. בביהמ"ש לתביעות קטנות ניתן להגיש תביעה עד לסך של 33,800 ש"ח. באפשרותך לבחון ביטול עסקה עקב אי אספקת המוצר לרבות דרישה לפיצוי ועוגמת נפש. עדיף כי גובה הפיצוי שיידרש יהיה סביר ולא מופרז הכל ביחס לשווי המוצר. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות