אריק

הבן היה חיל נפצע ברגלו הגיע למיון , הצבא מסרב לשלם הוצאות מיון

בספט 2013 הבן היה חייל , בלילה נפל ברחוב ונקע את רגלו. באותו הרגע בלילה 0200 לא ידע מה מצבו הרפואי כי הרגל התנפחה. ביחד עם חברתו הגיעו למיון כי בשעה כזו מאוחרת שום מרפאה צבאית או אזרחית לא פועלת. לאחר בדיקות וצילומים נמצא שיש לו נקע. לאחר מספר ימים חזר ליחידה . לאחר מספר שבועות קבלנו לשלם את דמי המיון. 850 שקל. עם המכתב פנה לצבא ואמרו שיטפלו. בינתיים השתחרר. ושוב מכתב. פנינו לחיל רפואה והם ענו כי לא מגיע לו כי הגיע למיון על דעת עצמו. לאחר ערעור לא עזר כלום. פנינו לנציב קבילות חיילים אך הם אמרו שאין להם דעה מעבר למה שהצבא טוען ואחלו הצלחה בהמשך הדרך. מה כן שלחו את נוסח החוק שבו מופיע בדיוק נוסח המקרה שלנו. ברצוני לתבוע את הצבא או משרד הבטחון בגין התשלום הזה של 850 שקל. אני מבקש לדעת איזה גורם בדיוק אני אמור לתבוע? , כתובת שם ?. בברכה.

משרד עו"ד רענן בשן

הפורום אינו הכתובת הנכונה לשאלתך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות