מיטל

חוק חדר כושר

ב01/03/2013 נכנס חוק תיקון לצרכן על פיו חדרי כושר לא יכולים לחייב אותי לעשות מנוי לשנה ואם אני עושה מנוי חודשי אז התשלום לא יעלה על 10% מגובה התשלום השנתי. דיברתי עם המכון והם "לא מכירים בחוק זה" ומבקשים ממני הוכחה כתובה.היכן אני יכולה להשיג הוכחה זו? (עברתי על כל האתר של המחלקה המשפטית ואתרים דומים) בבקשה עיזרו לי למצוא את החוק תודה מיטל

משרד עו"ד רענן בשן

שלום ותודה על פנייתך. ביטול מנוי בחדרי כושר הוסדר בתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), התשע"א-2010 כפרט 17 לתוספת. ייתכן שלפני כשנתיים נדונה הצעת חוק הגנת הצרכן (תיקון מס' 36)ביטול עסקה לתקופה קצובה, אשר עסקה בחדרי כושר אך לא ידוע באם הצעה זו עברה בסופו של יום. בהצלחה

מיטל

http://main.knesset.gov.il/Activity/committees/Economics/News/pages/pr_3325_27092012.aspx מצורף הקישור של החוק

מיטל

עו"ד רענן בבקשה היכן אוכל למצוא את החוק,אשמח אם תוכל להפנות אותי למקור כלשהו. מיטל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות