גיא

צק מזוייף

להורים שלי נגנב/נאבד הם לא ממש יודעים איך זה קרה אבל חסר לה צק ואותו צק זויף,הופקד וכובד על סהכ של 23000 שקל הם הגישו תלונה במשטרה הבנק מצידו סוג של מתנער מהאחריות וטוען שאצלם יבדקו את הנושא ויחזרו אלינו אשמח לדעת מה עלי לעשות?? תודה

משרד עו"ד רענן בשן

שלום גיא ותודה על פנייתך. עליכם לזרז את המשך החקירה במשטרה וכן לפנות לבנק בכתב ולדרוש קבלת ההמחאה במקור לצורך בדיקתה (ייתכן שתדרש בדיקת גרפולוג) וכן לדרוש קבלת תשובה בכתב לעניין הפירעון בטרם תפנו להגשת תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות