כריסטינה

עוגמת נפש עקב עבודה לקויה

שלום רב, שאלתי בנושא רכוש שהיה ברשותי ולא החזירו כראוי. לפני חודשיים בערך אחותי הפילה את האייפון ונשבר לה המסך, הגענו לטכנאי וסיכמנו איתו סכום מסוים שמשלמים על החלפת מסך, הלכנו לטכנאי בשביל שיחליף לה את המסך, אני מוסיפה שהמכשיר היה חדש והיה בשימוש כ-6 חודשים. אותו טכנאי הביא לאחותי מכשיר אחר "מכשיר חלופי" וטען שמכשיר האייפון של אחותי נשבר כשהוריד את המסך והוא מנסה לתקן אותו. אחותי בלי כוונה שברה את המסך של הפלאפון החלופי שהביא לה,אחרי חודשיים אנחנו מקבלים טלפון שהוא אומר שהוא תיקן את האייפון והכול בסדר אחותי עדכנה אותו שהמסך של הפלאפון החלופי נשבר והוא אמר שהכול בסדר וזה על אחריותו. הגענו לקחת את המכשיר אך המכשיר לא היה של אחותי זה היה מכשיר מאוד ישן ומאוד מלוכלך עם מצלמה שבורה, הטכנאי ציין שזה לא המכשיר של אחותי והוא החליף אותו.( אנו לא יודעים מה קרה עם המכשיר המקורי של אחותי) ואז ציין שאחותי שברה פלאפון של לקוחה שלו ועל זה הוא רוצה תשלום, אני מציינת כשהוא הביא לנו פלאפון זה הוא לא ציין את הפרט הזה,ולא הביא לאחותי מגן כלשהו שיוכל לשמור על שלמותו של המכשיר. חשוב לציין שכן שילמנו על התיקון של האייפון את מלוא המחיר המבוקש, יוצא שלאחותי הוא הביא מכשיר מאוד ישן שכפתור הבית אינו עובד, המצלמה מטושטשת מאוד, ורוב האייפון שריטות וחבלות. אציין שוב פעם שהמכשיר המקורי של אחותי היה חדש! הוא סיכם עם אחותי שהיא תשלם לו חמישים אחוז ממחיר המסך השבור של הלקוחה, יום למחרת הוא שינה את התוכנית שלנו וביקש מאחותי סכום של 60% הוא ציין שאם לא נביא לו את התשלום תוך שבועיים הוא יחסום לאחותי את המכשיר בכך שלא תוכל להשתמש בו. הוא התקין בפלאפון של אחותי "איתור מקום" של המכשיר הסלולרי ללא ידיעתינו, זאת אומרת שהוא חדר לפרטיות בכך שכל התמונות וההודעות של אחותי עוברים לחשבון הicloud שלו מיכיוון שהוא רשם את המייל שלו והסיסמא... בשביל שיוכל לחסום את האייפון, לפי מה שהבנתי זאת עבירה על החוק, רציתי לשאול האם יש משהו לעשות נגד הטכנאי ולקבל פיצוי על עוגמת הנפש הגדולה שקרתה ועל זה שאחותי נשארה בלי פלאפון ואני אמורה לשלם עליו עוד שנתיים וחצי.

משרד עו"ד רענן בשן

כריסטינה שלום, פנייתך מסועפת ויש לבדוק עובדות נוספות על מנת ליתן לך מענה מקצועי. הפורום אינו המקום לבירור שכזה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות