אייל

תאונת דרכים בה מעורב אוטובוס חברת דן

רענן שלום. ב-19.12.13 היה מעורב רכבי שהיה נהוג על ידי אשתי בתאונת דרכים שבמהלכה פגע אוטובוס של חברת דן בצד ימין של הרכב ודחף אותה הצידה בירידה לאיילון. לאחר הפגיעה המשיך האוטובוס בנסיעתו. לתאונה הייתה עדה שהצהירה תצהיר חתום על ידי עורך דין ואף הגישה עדות במשטרה. לצערי, עקב חוסר תשומת לב שלי, בהודעה שמסרתי לחברת דן נכתב מספר רישוי שגוי בספרה אחת. קיבלתי מכתב מהם שהם מתנערים מכל קשר לאוטובוס שנרשם בטעות. כמו כן דיווחנו למשטרה על התאונה ולמשטרה נמסר המספר המדוייק. דן קיבלו מכתב נוסף ממני עם המספר הנכון אך בחרו להגיב בכך שהם לא מתכוונים לבדוק את העניין פעם נוספת וכי אשמתי היא בתוצאה. שאלתי היא, האם למרות שקיבלו עדות חתומה על ידי העדה לפני כמה ימים וטרם הגיבו לפנייה החדשה, כדאי לי להגיש במקביל תביעה קטנה בעניין הוצאות תיקון הנזק והוצאות אחרות, או להמתין לקבלת תגובה - הדבר לחוץ כיוון שנתתי צקים שאמורים להיפדות עוד החודש. אני יודע גם שייקח לדן לענות לי בין כמה ימים לשבועות רבים ולכן הדבר דחוף. תודה רבה מראש

דב מיסניקוב

גם ברכב שלי פגע אוטובוס של דן בצומת בעת פניה שמאלה והמשיך בנסיעתו .בהגיעי הביתה שלחתי דיווח על המקרה עם כל הפרטים כולל מספר רישוי ,מספר פנימי ,שם הנהג שאותם רשמתי לאחר שעצרתי לפני תחנת האוטובוס ודרשתי מהנהג לרדת ..הראתי לו את הפגיעה וכמו כן את השפשוף בצבע בצידו השמאלי ליד הגלגל האחורי אך הנהג הכחיש .למחרת התקשרתי לאשר שקיבלו את הפקס עם התלונה .במשך יום שלם איש במחלקת תאונות לא הרים טלפון .פניתי לתלונות הציבור וגם הם העבירו את השיחה למח" תאונות אך אלה ניתקו את הקו לאחר מס " צילצולים נראה לי שזה זילזול גמור מצד המחלקה המטפלת ולא נותר אלא לצאת למאבק בדרך משפטית וגם לפנות למשטרה .

משרד עו"ד רענן בשן

אייל שלום ותודה על פנייתך. מתיאור המקרה שהעלית נראה כי אין בכוונת חב' דן לשלוח לך תשובה עניינית נוספת ומשכך אין מנוס מהגשת תביעה כנגדם. כדאי לצרף לכתב התביעה את הודעתך למשטרה ואת העדות שמסרה העדה לתאונה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות