רן

אי תשלום פסק דין בתביעה קטנה

שלום רב, רציתי לדעת מה קורה כאשר הנתבע לא שילם את הסכום לפי פסק-הדין (בתביעה קטנה) לאחר הזמן שנקבע לתשלום? האם עליי לפנות לביהמ"ש? או להוצאה לפועל? או לגורם אחר במידה ויש לפנות להוצאה לפועל,האם ידוע מהו הזמן המשוער עד אשר יסתיים התהליך? (בהנחה שיש לנתבע כסף לשלם והוא פשוט מנסה להתחמק) תודה רבה

משרד עו"ד רענן בשן

שלום רן ותודה על פנייתך. פסק דין כספי ניתן לביצוע בלשכת ההוצאה לפועל בתום 30 ימים מיום שהומצא פסק הדין לנתבע ולא שולם. אורכו של תהליך הגביה בהוצאה לפועל אינו ניתן לצפיה מראש והינו סובייקטיבי בהתאם למועד המצאת אזהרה לחייב וליעילות פעולות הגבייה שננקטות. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות