אטיאס שושנה

כדורים לדיאטה

שלום רב, רכשתי עבור בתי כדורים לדיאטה ביום חמישי בתאריך 13.03.14 כאשר הגעתי הביתה בתי לא הייתה מוכנה לשמוע על הכדורים והחליטה שהיא לא רוצה אותם, יש לציין שאת הכדורים רכשתי על דעת עצמי, ניסיתי להתקשר ביום שישי והסתבר שלא עבדו ביום ראשון היה פורים והיום כאשר שוחחתי את נציגה מטעם החברה היא מסרה שאין אפשרות להחזיר את המוצר. השיקים נמצאים עדין אצל חברת השליחויות השאלה הנשאלת האם אפשר להחזיר את המוצר?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום שושנה ותודה על פנייתך. תקנות הגנת הצרכן ביטול עסקה והחזר כספי אינן חלות על תרופות ו/או תוספי תזונה. בהצלחה, משרד עוד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות