פזית

חוק החזר כספי48 שעות

שלום , במידה וקניתי חולצה מרשת רמי לי ואחרו יומיים הלכתי להחליף ולקבל החזר כספי. יש לציין כי שילמתי מזומן! המוכרת אמרה לי שאין אפשרות לקבל החזר כספי מזומן במקום ,אלא אני ממלאת פרטים ואז יעבירו לי עד שבועיים לחשבון הבנק את הכסף. היא אמרה שככה החוק אומר. האם זה נכון? זה משחוק אומר? עד היום נתנו לי החזר במקןם במודה ושילמתי מזומן קיבלתי מזומן . אשמח לתשובה בהקדם . תודה רבה.

משרד עו"ד רענן בשן

שלום פזית ותודה על פנייתך. בהתאם לתקנות הגנת הצרכן ביטול עסקה והחזר כספי, ככלל, התמורה תוחזר באותו אופן שבו נעשה התשלום כלומר, אם שילמת במזומן על בית העסק להשיב לך התמורה במזומן או בשיק מזומן. פרק הזמן לביטול עסקת ביגוד והנעלה - מיום הרכישה ועד תום שני ימים שלאחריו שאינם ימי מנוחה, ובלבד שתווית המחיר על הטובין, אם ישנה, לא הוסרה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות