אמיר

שמאות פרטית לפני קניית דירה

שלום , לפני כמה חודשים ספורים קנינו דירה שנראתה כחלום חיינו אך עם בוא הגשמים גילו את הדירה ואת פגמיה המוסתרים . יש נזילות של מי גשמים בשתי מוקדים בבית לפני חתימה על החוזה לקחנו שמאי פרטי {מוכר וידוע} אשר על פי חוות דעתו קנינו את הדירה . האם אני יכולה לתבוע אותו על חוות דעת לא מקצועית {רשלנות מקצועית } שהרי ללא חוות הדעת שלא לא הייתי קונה את הדירה

משרד עו"ד רענן בשן

שלום אמיר ותודה על פנייתך. יש לבחון הסכם המכר והוראותיו וכן האמור בחוות דעת השמאי לרבות הסתייגויות שנכתבו בו בטרם תינתן לך תשובה מקצועית. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות