דנה

החזרת עציץ אחרי חצי שעה

אם רכשתי 2 עציצים קטנים בשווי של 85 שקלים במזומן ואחרי חצי שעה (אפילו פחות) חזרתי לחנות להחזיר אותם כי זה לא מה שהבוס שלי רצה, המוכרת לא הסכימה להחזיר לי את הכסף אלה רק זיכוי בטענה שזאת המדיניות של החנות. הסתכלתי ואין בחנות שום שלט שמעיד על מדיניות כלשהי. השארתי את העציצים אצלה ולמחרת היום הגעתי לדבר עם המנהל שלא הסכים להחזיר לי את הכסף אלה רק זיכוי, שאלתי אותו איפה רשום שאין החזר כספי, הוא אמר לי שהוא לא חייב להחזיר לי כסף בגלל שמדובר בפרחים, גם אם זה דקה אחרי שקניתי. האם אני יכולה לעשות משהו בנידון? ההתנהגות שלו הייתה מקוממת!

משרד עו"ד רענן בשן

שלום דנה ותודה על פנייתך. תקנות הגנת הצרכן ביטול עסקה והחזר כספי אינן חלות במקרה של רכישת טובין פסידים, כגון: מוצרים עם חיי מדף קצרים- עיתון, או טובין מתכלים- פרחים. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות