ערן

תביעה על מתן עבודה

שאלה בבקשה : חברה שלי מעצבת פנים ועשתה עבודה למישהו שנתן לה מקדמה על החלק הראשון של העבודה לאחר ביצוע החלק הראשון. הוא לא רצה להמשיך ולא ענה לטלפונים . כיום אחרי חצי שנה הוא תובע אותה ע זה שהיא לא סיימה את העבודה ולא הביאה לו קבלה מה ניתן לעשות?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום ערן ותודה על פנייתך. על מנת להשיב לפנייתך יש לקבל נתונים נוספים. בכל אופן, בכתב ההגנה עליה לפרט את מאמציה להשלים השירות ולהוכיח זאת עד כמה שניתן לרבות באמצעות הצגת פירוט שיחות, התכתבויות בין הצדדים וכיו"ב. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות