אלמוני

ביטול פסק דין

בינואר 2014 הגשתי תביעה קטנה בגין פגעיה ברכב שלי מאחור. הנתבע לא הגיב ולא הגיש כתב הגנה. כעבור 30 יום ביקשתי פסק דין ללא כתב הגנה. ב-16/02 ניתן פסק דין ע"י רשמת, לטובתי. קיבלתי פסק דין בדואר רשום. לא קיבלתי את הכסף וב-25/03 פתחתי תיק בהוצאה לפועל. להפתעתי קיבלתי אתמול מכתב רשום על כך שנתבע הגיש כתב הגנה יומיים אחרי מתן פסק דין (18/02) ומבקש לבטל פסק דין. רשמת מקבלת מבקשת תגובה ממני. מה עליי לעשות עכשיו? האם זה אפשרי-לבטל פסק דין כאשר כתב הגנה הוגש אחרי כבר ניתן פסק דין? אם כן. מה הטעונים שעליי לרשום בכדי לשכנע את הרשמת לא לבטל את פסק דין?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום ותודה על פנייתך. על מנת להשיב לך יש לעיין בטיעונים שהעלה הנתבע בבקשתו לביטול פסק הדין שניתן כנגדו בהעדר הגנה בכל אופן כדאי לבדוק האם כתב התביעה נמסר לו ואימתי. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות